Këndvështrim Truck

KAMIONAT MAN – JU DREJTOJNË TEK SUKSESI.

Ne e kuptojmë biznesin tuaj dhe e dimë se çfarë është e rëndësishme. Secila nga seritë tona është zhvilluar për detyra specifike dhe është në kategorinë që i përket. Një gjë kanë të përbashkët: ju ndizni një ingranazh në termat e kapacitetit të transportit dhe nuk kini asnjë kosto shtesë.

MAN_TGS_1_width_360_height_270

MAN TGS – më i sigurti

Ky kamion është specialiteti ynë për misionet më të vështira. Man TGS është kombinim i fuqisë së motorrit dhe një varg konfigurimesh. MAN TGS – tipi i fortësisë, i cili siguron suksesin e biznesit tuaj duke dhënë gjithçka nga vetja.

MAN_TGM_1_width_360_height_270

MAN TGM – i gjithanshëmi

Kërkesat tuaja të përditshme plotësohen vetëm nga ky kamion enkas për ju. Falë gjeneratës së tij të re të motorrave, MAN TGM sjell më shumë kapacitet në transport dhe besueshmëri në rrugë, duke qënë më i fortë, më i besueshëm dhe më shumë efiçent si partner në biznesin tuaj.

_MAN_TGL_width_360_height_270

MAN TGL – i manovrueshmi

Fjala multi-talent është shpikur për këtë kamion. Me ngarkesën e saj të lartë, konsumin e ulët të karburantit dhe manovrueshmërinë e saj ekstreme, MAN TGL siguron që ju jeni gjithmonë në shinat e të drejtave: qoftë në trafik të rëndë të brendshëm të qytetit ose në një vend të ngushtë ndërtimi.

EVOLION500_iStock-894074126_beifahrerseite_chrom_4c_width_634_height_235

MAN TGX EVOLION Edition - kamion me
fuqinë e luanit.

Shikimi dinamik i garave i MAN TGX EVOLION do të nxisë çdo shofer
me karakteristikat e tij të larta. Performanca dhe rehatia maksimale,
kudo që mund të të marrë ty. Me paketën opsionale
"EVOstyle" të jashtme mund të krijoni vetë Lion tuaj personal.

TGX_TGS_TGL_XLION_Range_1480x548_width_634_height_235

Paketa pajisjesh MAN XLION:
Rezistencë ekstreme. Besueshmeri ekstreme.

Çfarë kanë të përbashkët sportistët më në formë dhe MAN XLION?
Performancë të lartë dhe besueshmëri në çdo disiplinë. MAN XLION
dhe paketat e pajisjeve garantojnë performancë në maksimum
në rrugët e gjata dhe ngarkesat e mëdha.

MAN_TGE_width_634_height_235

MAN TGE - Një kryevepër e vërtetë.

Mund të jetë e vogël, por kur bëhet fjalë për transportin TGE
tregon shërbimet e vërteta logjistike, në industrinë e ndërtimit
dhe në termat e transportit të pasagjerëve. Me versionet e
ndryshme dhe zgjidhjet mund të jetë perfekt në kërkesat që ju
dëshironi.

DIREKT DREJT TË ARDHMES – ME MAN TRUCK

cite_teaser_02_width_360_height_270

I ri MAN CitE

Me veturën e jashtme avangarde, kamioni i ngjan një vepre arti dhe kombinon ergonomi dhe siguri për të siguruar efikasitet të lartë. Kjo plotësohet nga inovacioni, i drejtuar nga elektromobiliteti i pastër dhe i qetë.

teaser_eTruck_TGM_width_360_height_270

I ri MAN eTGM

I ri, miqësor me natyrën MAN eTruck, nuk krahasohet me motorrat e tjerë të kamionave jo ekologjike. Ketu kombinohen mbrojtja e klimës me performancë dhe është e ardhmja e transportit brenda përbrenda qyteteve.

Teaser_M-Pulse-Truck-eTGM_width_360_height_270

Inovacionet e kamionave MAN

Përjetoni se çfarë do të sjellë e ardhmja e transportit tani. Inovative, të qëndrueshme dhe vizionare: këto janë temat kryesore të Inovacioneve të kamionave MAN.

SEGMENTET E APLIKIMIT

Verteilerverkehr_Stuckgut_width_265_height_199

Distancë e gjatë

Bau_width_265_height_199

Ndërtim & beton

Fernverkehr_Standard_width_265_height_199

Shpërndarje

Forstwirtschaft_width_265_height_199

Dru & agrikulturë

Feuerwehr_-_Einsatzkrafte_width_265_height_199

Departamenti i zjarrit & shërbimet emergjente

Strassenreinigung_width_265_height_199

Pastrimi i Mbeturinave & Pastrimi i Rrugëve

Spezialanwendunge_width_265_height_199

Aplikime të veçanta

JEMI KËTU PËR JU

service_kontaktformular_width_634_height_235

Forma e Kontaktit

Ndonjë pyetje në lidhje me gamën e shërbimeve të MAN-it? Ju lutem na kontaktoni. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

service_stuetzpunktsuche_truck_width_634_height_235

Gjeni partnerë lokal MAN

Me punëtorinë dhe kërkimin e tregtarëve, ju do të gjeni personin e duhur të kontaktit MAN në zonën tuaj.