Jobs at MAN

stafi MAN

Respekti, fryma e ekipit, vendosmëria dhe integriteti janë vlerat me të cilat MAN ka krijuar mjedisin e punës.

Punonjësit janë aseti jonë më i rëndësishëm, kënaqësia dhe përkushtimi i tyre janë themeli i suksesit të kompanisë sonë.
Të punosh në MAN do të thotë të njohësh entuziazmin në punë, të kontribuosh ide, të inicosh, të zbatosh ndryshimet dhe të përparosh në një mjedis konkurrues.
MAN ju ofron një mjedis pune frymëzues dhe çdo ditë ne jemi në kërkim të njerëzve që frymëzojnë ide për t’ju shërbyer më mirë klientëve tanë!

Apliko tani!