Automjetet MAN

Që prej vitit 2009, Shoqëria MAN ALBANIA ka ekskluzivitetin për shitjen e automjeteve dhe pjesëve të këmbimit nga MAN Truck & Bus SE. (Gjermani)

Ekipi ynë me përvojë është këshilltari juaj në çdo moment. Jemi 24/7 të gatshëm të ofrojmë asistencë dhe t’ju rekomandojmë më të mirën e mundshme sipas kërkesave tuaja.

Konceptimi i ndërtesës së MAN, servisit, sallonit të automjeteve, aparaturave dhe kualifikimi i personelit, është bërë sipas standartave të MAN SE. (Gjermani)

Duke patur parasysh cilësinë e automjeteve që ofrojmë, çmimet e shitjes së tyre dhe shërbimin tonë, parashikojmë që automjetet MAN nga viti në vit të shtohen në tregun shqiptar.

Kemi të vetmin servis të liçensuar dhe të besueshëm për mirëmbajtjen & riparimin e automjeteve MAN. Në servisin tonë marrin shërbime jo vetëm automjetet MAN të shitura nga Shoqëria jonë, por edhe nga ato që klientë të ndryshëm i kanë blerë jashtë Shqipërisë.

Kontaktoni për më shumë informacion:

Shërbimet Tona

Transport për distanca të largëta

Transport i rëndë

Transporti i shpërndarjes

Autobusa MAN

Autobusa NEOPLAN

Furgonat MAN TGE

Të reja nga MAN

(English) MAN welcomes German government’s truck fleet replacement program.

Na vjen keq por permbajtja eshte e aksesueshme vetem ne Anglishte Amerikane

Riorganizimi i Bordit Ekzekutiv të MAN Truck & Bus SE

Dr. Andreas Tostmann pason Joachim Drees, Dr. Martin Rabe pason Prof. Dr. Carsten Intra në departamentin e Burimeve Njerëzore. Dr. Andreas Tostmann merr përsipër Kryetarin e Bordit Ekzekutiv në MAN Truck & Bus. MAN Truck & Bus SE është duke riorganizuar ekipin e tij të Bordit Ekzekutiv. Dr. Andreas Tostmann, aktualisht Drejtor Marke për Prodhim […]

Efikasiteti i konfirmuar në testin TÜV: Gjenerata e Re e Kamionëve MAN kursen deri në 8.2% karburant

Në shkurt, MAN prezantoi para Gjeneratën e re të Kamionëve. Përveç fokusimit të lartë tek drejtuesi me një koncept të ri operativ, efikasiteti i karburantit ishte një përparësi kryesore zhvillimi. Konceptet e reja në drejtimin e automjeteve, aerodinamika dhe rritja e efikasitetit të MAN EfficientCruise e bëjnë Gjeneratën e re të Kamionëve MAN deri në […]

Kontakt

service_stuetzpunktsuche_truck_width_634_height_235

Na Gjeni Këtu

Mund të na vizitoni në zyrat tona. Gjendemi në km e 16 të autostradës Durrës, Vorë, Shqipëri.

E Hënë:         8:00 AM – 4:30 PM
E Martë:        8:00 AM – 4:30 PM
E Mërkurë:    8:00 AM – 4:30 PM
E Enjte:        8:00 AM – 4:30 PM
E Premte:      8:00 AM – 4:30 PM
E Shtunë:      8:00 AM – 12:30 AM

Mund të na kontaktoni përmes postës elektronike në:

kontakt-stage_width_1200_height_434

Na Telefononi

A keni ndonjë pyetje në lidhje me gamën e shërbimeve të MAN? Dëshironi të merrni një vlerësim për produktet tona?

A ka ndonjë sugjerim që dëshironi të ndani me ne? Presim të dëgjojmë nga ju!

Ju lutemi na kontaktoni në një nga numrat e dhënë më poshtë. Ne do të jemi të lumtur t’ju këshillojmë.

 

Në shërbimin tuaj:

service_kontaktformular_width_634_height_235

Na shkruani

Nëse keni pyetje në lidhje me veçoritë, çmimet ose të një tjetër kategorie, ekipi ynë është i gatshëm t’ju përgjigjet.