Transporti i shpërndarjes

Kamionët MAN

T_tg_verteiler_620x230_width_1268_height_470

Zgjidhjet për transportin e shpërndarjes

pic_tgm_verteiler_05_width_360_height_270

TGS

I fortë, ekonomik dhe i besueshëm, janë karakteristikat që përshkruajnë TGS-në e ri të MAN. Pavarësisht ngarkesës që ju transportoni, TGS ofron siguri për shpërndarjen e ngarkesave të rënda deri në destinacionin e tyre.

pic_tgs_verteiler_02_width_360_height_270

TGM

MAN TGM i ri – kamioni me mundësi të shumta. Me një peshë të përgjithshme prej 12 deri në 26 ton dhe motorë nga 250 në 340 HP është zgjedhja ideale për transportin rajonal të shpërndarjes.

T_tgs_ww_verteiler_width_360_height_270

TGL

Kapaciteti i  lartë i ngarkesës, konsumi i ulët i  karburantit dhe komoditeti që ju ofrohet  drejtuesve e bëjnë TGL-në e re zgjidhjen më efikase për të gjitha kërkesat në sektorin e transportit të shkurtër të shpërndarjes. Besueshmëria është prioritet i TGL, për të siguruar që cdo shpërndarje do të dorëzohet në kohën e përcaktuar.

pic_tgl_verteiler_04_width_360_height_270

TGS WW

TGS WW –  për të gjitha operacionet. Ai shkëlqen veçanërisht përmes shasisë së tij të thyer dhe përbërësve të kornizës. Pesha bruto e automjeteve nga 19 deri në 50 ton si dhe funksionimi (përdorimi) i të gjitha rrotave në rrugë automobilistike, e bëjnë atë mjetin ideal edhe për kushtet më të vështira jashtë Evropës.