Transport i rëndë

Kamionët MAN

T_traktion_width_1268_height_470

Zgjidhjet për transportin e rëndë

_34A7026_width_360_height_270

TGX

Kush dëshiron automjet me aftësi tërheqëse dhe për transporte me ngarkesa të rënda, MAN TGX është automjeti i duhur.

Ky kamion është i pajisur  me  versionin HydroDrive, me formulën 6×4 .

Kabina  e gjerë dhe e rehatshme, dhe specifikat e tjera  e bëjnë këtë kamion idealin për transport në rrugë  të gjata dhe me ngarkesë.

T_tgx_traction_width_360_height_270

TGX D38

I fortë dhe ekonomik, MAN TGX D 38 është një nga automjetet i  cili është i  pajisur me sistem hidraulik.

Ky kamion ka një performancë të lartë përsa i përket fuqisë  motorrike dhe tërheqjes.

T_tgs_bau_05_width_360_height_270

TGS

MAN TGS është automjeti i cili ka kapacitetin për të përmbushur  cdo detyrë në sektorin e ndërtimit.

Këtë e sigurojnë kombinimet e ndryshme të zgjedhjes së rrotave, motorit, kutisë së ingranazheve etj.

Për performancë maksimale të tërheqjes ky kamion është pajisur me sistemin HydroDrive, sistem i cili e bën që të jetë lehtësisht i manovrueshëm në trafik dhe rrugë qyteti.

T_tgl_c_fahrerhaus_width_360_height_270

TGM

Me një peshë të përgjithshme nga 13 deri 26 ton, me motor nga 250 në 340 HP, kamioni TGM është ideal për të gjitha detyrat në sektorin e ndërtimit.

Vetëshkarkues, kabinë të rehatshme, ekonomik.

T_tgm_betonmischer_width_360_height_270

TGL

Me peshë të përgjithshme nga 7.5 deri në 12 ton, TLG është kombinimi më i mirë midis motorrit ekonomik dhe dinamikës së tij të jashtëzakonshme përsa i përket manovrimit gjatë udhëtimit.

T_tgsww_traktion_800x600_width_360_height_270

TGS WW

I ideuar për cdo punë që i ngarkohet për trasnportet e rënda, kamioni MAN TGS WW është projektuar posacërisht për rruge të vështira në vendet në zhvillim.