Autobusa MAN

2048x741_Stage_lionscity_neu_width_1268_height_470

Zgjidhje për udhëtime në qytet, fshat dhe për distanca të gjata!

lions_coach_2017_width_360_height_270

MAN Bus Coaches

I pajisur me teknologji të shkëlqyer, ekonomik dhe i fortë, MAN Coaches është autobusi i cili ofron rehati në udhëtim.Dizajni tepër i vecantë, dhe cmimi ekonomik e bëjnë atë zgjedhjen numër 1  për këdo që operon në fushën e transportit të udhëtarëve.

MAN Lion’s Coach

man_lions_intercity_ueberland_width_360_height_270

MAN  ndërurbanë

Dinamikë, të fuqishëm, dhe hapësirë të admirueshme.Autobuset  ndërurbanë MAN,  transmetojnë si tek shoferët gjithashtu tek udhëtarët lehtësi dhe komoditet  për udhetime në distanca të  gjata.

MAN Lion’s Intercity

b_lionscity_2018_width_360_height_270

Autobusët e qytetit MAN

MAN Lion’s është krijuar për t’u përshtatur  me zhvillimet e shpejta që marrin qytetet.Në këtë model elektrik, është implementuar teknologjia e fundit.Me dizajn perfekt, i sigurtë dhe ekonomik ky autobus i jep  qyteteve tjetër standard.

Autobusi i Ri i Qytetit MAN LION CITY

Autobusi i Ri i Qytetit MAN LIONʼS CITY E 

Autobusi i Ri i Qytetit MAN LIONʼS CITY G

B_Chassis_heller_width_360_height_270

Chassis (shasi)

Të fuqishëme dhe ekonomike, spektri i gjerë i shasive MAN Bus shërben për të gjithë botën e autobusëve.

Chassis (shasi)