Autobusi i Ri i Qytetit MAN LIONʼS CITY G

Lion city g 1

MË SHUMË ALTERNATIVA PËR TË LËVIZUR. Autobusi i ri MAN Lion’s City G. Udhëheq rrugët me efikasitet dhe pa krijuar ndotje.

Autobusi i Ri i Qytetit MAN Lion’s City G.

Modelet e reja të autobusëve të qytetit MAN Lion’s City G dëshmojnë se si dizajni i tyre është  i pagabueshëm kur kombinohet kursimi dhe komoditeti në transport.

lion city G 2

ALTERNATIVA  MË EKOLOGJIKE

Në çdo qytet të botës, trafiku është në rritje, si dhe sfidat që lidhen me të. Ligjet që rregullojnë kufijtë e ndotësve për transportin modern po bëhen gjithnjë e më të rrepta. Një qytet modern mund të përmirësojë imazhin e tij dhe cilësinë e jetës që u ofron banorëve të tij duke ndërmarrë veprime për të zvogëluar emetimet e ndotësve dhe zhurmës nga sistemi i transportit publik. Autobusi i ri MAN Lion’s City G ofron teknologjinë më të mirë alternative për të zvogëluar gjurmët tuaja të CO2. Ju nuk do të përfitoni vetëm nga përvoja jonë si lider i tregut dhe teknologjisë në fushën e sistemeve të drejtimit me  gaz natyror, por edhe nga shumica e  kushteve kryesore që autobusët e fundit të qytetit duhet të plotesojnë.

Me MAN Lion’s City G ecim  drejt të ardhmes me teknologji inovative, efikasitet mbresëlënës, dizajn modern dhe rehati të papërsëritur.

G 3

Dizajn i provuar dhe i testuar në lëvizje

Me formën e tij të sofistikuar dhe modelin e veçantë, autobusi dallohet menjëherë si një anëtar i familjes së madhe të autobusëve të qytetit  MAN Lion’s City. Pjesa e përparme e tij me cilësi të lartë – dritat ikonike LED, paneli i zi dhe shiriti i kromit – të mahnisin që me shikimin e parë. Pjesa e përparme e xhamit e ulur optikisht – dhe pjesa e pasme e saj e mrekullueshme – nënvizojnë karakterin novator të autobusit.

I kuruar  deri në detaj ky është autobusi perfekt për të ardhmen e  qyteteve.

MAN Lion's City G - interior concept
DE: MAN Lion's City G - Innenraumkonzept
UK: MAN Lion's City G - interior concept

Përdorimi optimal i hapësirës së bollshme

Pjesa e brendshme e kamionit ofron rehati maksimale. Falë ndriçimit të ambientit LED të errët, drita vjen nga lart, duke ju dhënë ndjesinë e një burimi natyror drite. Kombinimi i hijeve  të lehta dhe të errëta  gjithashtu  hapsira e plotë e brendshme është shumë e këndshme për syrin. Pjesa e brendshme është realizuar në mënyrë të përkryer. Shoferit i ofrohet  një ndenjëse e gjerë sipas një koncepti inovativ, e thjeshtë për t’u pastruar dhe për t’u mirëmbajtur.

MAN Lions City 2018

Me MAN Lion Ctiy G ecim drejt një të ardhmje pa ndotje mjedisore

Autobusi i qyteteit MAN Lion’s City G është, thjeshtë një zgjidhje më e pastër per lëvizshmërinë e përditshme. Ai kombinon efikasitetin e gazit natyror duke siguruar një sistem levizje që eleminon ndotjet  mjedisore. Motori me gaz i prodhuar së fundmi, ofron fuqi më të madhe në raport me përmasat e tij dhe mund të kombinohet lehtësisht me sistemin MAN EfficientHybrid. Është autobusi më miqësor ndaj mjedisit me një dizajn konvencional dhe emetime minimale të zhurmës.

G6

Autobusi i Ri i Qytetit MAN Lion’s City G është i përkryer për t’u bërë zgjidhja e transportit të së ardhmes për qytete më të pastra.

Autobusi i Ri i Qytetit MAN, i pastër dhe efikas, duke udhëhequr rrugën.

MAN Lion's City CNG – the Isri Pro 2 driver's seat 
DE:
MAN Lion's City CNG - Fahrersitz Isri Pro 2 
UK:
MAN Lion's City CNG – the Isri Pro 2 driver's seat

ALTERNATIVA QË I OFRON NJË VLERË TË SHTUAR TRANSPORTIT PUBLIK.

MAN Lion's City CNG – interior concept 
DE:
MAN Lion's City CNG – Innenraumkonzept
UK:
MAN Lion's City CNG – interior concept