Furgonat MAN TGE

man-tge-van-model-overview_width_1268_height_470

MAN TGE i ri

I konceptuar si një furgon multifunksional MAN TGE është i gatshëm për të kryer funksione të ndryshme në fushën e transportit të mallrave dhe të pasagjerëve.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë karakteristikash për MAN TGE në varësi të kërkesave specifike të klientit.

man-tge-panel-van_width_360_height_270

MAN TGE – Furgon për transport mallrash  

Platforma MAN TGE krenohet me dimensione të përsosura, të gjitha llojet e opsioneve për sigurimin e ngarkesës dhe shtesat e përshtatshme që e bëjnë të marrë përsipër cdo ngarkesë.Ky furgon vjen në  variante të ndryshme të çatisë- standarde, të larta dhe super të larta.

man-tge-combi-van_width_360_height_270

MAN TGE i kombinuar

 

Furgoni i kombinuar MAN TGE ka hapësirë ​​për të gjithë dhe gjithçka: falë dyerve të mëdha të pasme dhe hapësirës së bagazheve,  ju mund të ngarkoni me lehtësi gjithcka që dëshironi.Ky furgon përshtatet jo vetëm për transportin e mallrave por edhe të pasagjerëve  pasi mund te pajiset me vende  deri në  nëntë persona

man-tge-chassis-with-platform-body_width_360_height_270

MAN TGE – Kamiocinë

Kombinimi i kabinës dopio me platformën me sponda tek kamiocina MAN TGE, ofron një mundësi perfekte për realizimin e çdo pune.Platforma me një gjatësi deri në 4.7 m, ju ofron mundësi  të transportoni lehtësisht ngarkesa me përmasa të ndryshme.MAN TGE- Kamiocinë vjen në dispozicion në opsionin e një kabine të vetme ose si një kabinë dopio.