Autobusa NEOPLAN

B_neoplan_seat_width_1268_height_470

Pasqyrë e të gjitha modeleve të autobusëve.

P_Bus_EOT_Skyliner_2015-01_width_360_height_270

Skyliner

Brezi Skyliner përcakton standarde të reja. Pasagjerët gëzojnë komoditet dhe luks në dy kate, ndërsa operatorët e autobusëve përfitojnë nga fuqia e efikasitetit.

Lexo më shumë

P_Bus_EOT_NEOPLAN_Cityliner_04_width_360_height_270

Cityliner

Në Cityliner, pasagjerët janë të prirur për të pasur një udhëtim ndryshe nga të tjerët. I konsideruar si një “limuzinë luksoze” ky autobus i ofron pasagjerëve komoditet të kalsit të parë.

Lexo më shumë

P_Bus_EOT_Tourliner_2015-01_width_360_height_270

Tourliner

Tourliner i ri godet me pamjen e parë. Ky autobus jo vetëm që krenohet me nivele jashtëzakonisht të larta të rehatisë së pasagjerëve dhe dizajn të sofistikuar, brenda dhe jashtë, por është gjithashtu i pajisur me teknologjinë më të fundit dhe një qasje të re inteligjente për ekonominë e karburantit dhe sigurinë e pasagjerëve – një anëtar i vërtetë i familjes NEOPLAN.

Lexo më shumë