Rreth Nesh

Man Truck & Bus Deutschland GmbH, me qender ne Mynih,ofron nje nga market dhe produktet (sherbimet) me te perhapur dhe me innovative ne industrine e tregetimit te automjeteve.Ashtu si kamionat e rinj edhe ata te perdorur,autobuzet e udhetareve apo ato te transportit nderqytetas dhe cdo nje qe ju nevojitet ne aspektin e sherbimeve,suportit dhe fondeve,MAN Germany operon gjithashtu edhe ne te gjitha vendet e botes ku ju ndodheni bashke me sherbimet dhe qendrat perkatese.Klientet kane axes te rreth 350 lokacione Gjermane,te cilet manaxhojne automjetet MAN dhe autobuzat NEOPLAN.

Transporti urban I rikonceptuar-Nga MAN automjeti me i ri elektrik.

E gjithe novela CitE eshte nje koncept I automjetit qe mund te revolucionalizoje logjistiken ne vend. E zhvilluar edhe ne bashkepunim,nepermjet konsultave te here pas hershme me klientet MAN,ky lloj automjeti ju pergjigjet direct nevojave te botes reale.CitE tregon siguri te larte ne trafiqet e renduara te rugeve dhe konfort optimal.Dizajni modular jep gjithashtu flexibilitet per cfardolloj aplikimi.CitE I jep fryme perseri qyteteve-dhe bashke me to,nje industrie te tere.