Lajme

(English) MAN welcomes German government’s truck fleet replacement program.

Na vjen keq por permbajtja eshte e aksesueshme vetem ne Anglishte Amerikane

Riorganizimi i Bordit Ekzekutiv të MAN Truck & Bus SE

Dr. Andreas Tostmann pason Joachim Drees, Dr. Martin Rabe pason Prof. Dr. Carsten Intra në departamentin e Burimeve Njerëzore. Dr. Andreas Tostmann merr përsipër Kryetarin e Bordit Ekzekutiv në MAN Truck & Bus. MAN Truck & Bus SE është duke riorganizuar ekipin e tij të Bordit Ekzekutiv. Dr. Andreas Tostmann, aktualisht Drejtor Marke për Prodhim […]

Efikasiteti i konfirmuar në testin TÜV: Gjenerata e Re e Kamionëve MAN kursen deri në 8.2% karburant

Në shkurt, MAN prezantoi para Gjeneratën e re të Kamionëve. Përveç fokusimit të lartë tek drejtuesi me një koncept të ri operativ, efikasiteti i karburantit ishte një përparësi kryesore zhvillimi. Konceptet e reja në drejtimin e automjeteve, aerodinamika dhe rritja e efikasitetit të MAN EfficientCruise e bëjnë Gjeneratën e re të Kamionëve MAN deri në […]

MAN Truck & Bus po përgatitet për ndryshime të thella në industrinë e automjeteve tregtare

Menaxhimi dhe këshilli i punonjësve në bisedime për të rritur përfitimet e kompanisë dhe për ta riorganizuar atë vazhdimisht Prodhuesi i automjeteve tregtare MAN Truck & Bus përcakton kursin për të përgatitur kompaninë për ndryshimet e thella në industrinë e transportit. Punëdhënësit dhe punonjësit aktualisht janë në diskutime fillestare se si efikasiteti dhe përfitimi mund […]

Një sukses i jashtëzakonshëm: MAN Lion’s City E fiton çmimin e projektimit në Contest Brand Automobile 2020!

Pas akordimit të çmimit nga iF Design, MAN Lion’s City ka arritur triumfin e tij të radhës: Juria e Contest Brand Automobile 2020 i dha autobusit elektrik të qytetit çmimin e lakmuar ndërkombëtarisht në kategorinë e Automjeteve Tregtare. Dizajni i Man Lion’s City E Smart Edge prezanton një stil dinamik të ri Juria ndërkombëtare vlerëson […]