Pozicione vakante

Kërkojmë Elektroaut & Mekanik

MAN Truck and Bus Center Albania, pjesë e RAFAELO GROUP dhe lider në fushën automotive është në kërkim të personave me dëshirë për të punuar në pozicionet Elektroaut & Mekanik për mjete të tonazhit të rëndë. Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara (Elektroaut): Të ketë përfunduar arsimin e lartë ose profesional në fushën e mekanikës. Të […]

Kërkojmë Recepsionist/e

MAN Truck and Bus Center Albania, pjesë e RAFAELO GROUP dhe lider në fushën automotive është në kërkim të personave me dëshirë për të punuar në pozicionin e manaxhimit të marrdhënieve me klientët. Detyrat dhe përgjegjësitë: Mbikqyr të gjitha aspektet e recepsionit dhe të stafit, në mënyrë që të sigurojë kënaqesinë e klientit dhe efikasitetin […]

Kërkojmë Menaxher/e Shitjesh

MAN Truck and Bus Center Albania, pjesë e RAFAELO GROUP dhe lider në fushën automotive është në kërkim të personave me pasion dhe eksperiencë në fushën e shitjeve. Detyrat dhe përgjegjësitë: Planifikimi dhe ekzekutimi i marketimit të automjeteve drejt klientelës aktuale dhe asaj të synuar. Informimi i klientëve potencialë në lidhje me shërbimet, produktet, ofertat. […]

Teoria është e mirë, por si duket në të vërtetë në praktikë?

Nëse dëshironi të fitoni përvojë të vlefshme pune gjatë studimeve tuaja, ne jemi vendi i duhur për ju.

Ne ofrojmë mundësi praktike për studentë të universiteteve dhe shkollave profesionale të të gjithë vendit. Gjatë praktikave tona 3 – 6 mujore ju keni mundësinë që “të merrni diçka me vete” nga eksperienca e punonjësve tanë të kualifikuar.

Nëse gjithçka që ju keni është një diplomë, ky nivel i aktivitetit jashtëshkollor do të jetë me siguri një përparësi e konsiderueshme për aplikimet e ardhshme.

Eja praktikohu, ne ju mbështesim për të vënë në punë njohuritë!

Picture 1
Picture 2